Vijesti
Čime se bave naši mladi kemičari
Autor: Martin Miharija, 7. 6. 2017.
Naši mladi kemičari svoju znatiželju za kemijskim pojavama obogaćuju na dodatnoj nastavi koja se organizira prema sklonostima učenika sedmih i osmih razreda, a u suradnji s učenicima nižih razreda i planiraju i zajedničke radionice.
Ovogodišnje zanimljive teme i radionice (vezane uz šk. temu – jedi(mo) zdravo!)
- Je li med pravi? – testovi za kvalitetu meda
- Priprema jednostavnih jela i slastica: palačinke, kajgana, riža sa sjemenkama, integralni keksi, kolač sa jabukama i mrkvom.
- Obilježavanje: Dani kruha – pečenje kruha, izrada pletenice; U susret Božiću – priprema medenjaka s pšeničnim i zobenim brašnom; Pripreme za Uskrs – Jaja u gnijezdu od pletenica.
- Sudjelovanje na natjecanju Prehrana iz nekonvencionalnih izvora – biljke iz prirode koje je moguće pripremiti u obliku juha, variva, pečenih ili pohanih jela, slastica, sokova, čajeva, začina.
PROMJENA LOZINKE
Upute DUZS
eTwinning projekti
Pratite nas na...
Newsletter
Kontakt školske liječnice
Kalendar rada
e-Dnevnik
Kalendar
« Travanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
Korisni linkovi
Anketa
Koji ulaz u školu češće koristiš?
Arhiva dokumenata