2018-06-30 07:20:00

Obavijest o važnijim događajima u lipnju i srpnju

Pročitajte obavijesti o završnoj svečanosti za učenike 8. razreda, podjeli svjedodžbi za učenike od 1. do 7. razreda i potpisivanju Prijavnica za upis u srednju školu.

Učenike 8. razreda i njihove roditelje pozivamo u petak, 29. lipnja 2018. u 18 sati u našu školsku dvoranu na priredbu povodom završetka njihova školovanja u osnovnoj školi. Tom prilikom pohvalit ćemo i nagraditi najbolje učenike, a svima uručiti svjedodžbe.


Podjela svjedodžbi za učenike od 1. do 7. razreda bit će u četvrtak, 5. srpnja 2018. u 9 sati.

 

U srijedu 11. srpnja 2018. od 11 do 14 sati učenici 8. razreda i njihovi roditelji pozivaju se da kod svoje razrednice/svoga razrednika potpišu Prijavnicu za upis u 1. razred srednje škole. Svojim potpisom na Prijavnicu učenici i roditelji daju sugalasnost na konačan odabir i redoslijed prioriteta odabranih škola te time ostvaruju još jedan preduvjet za uspješan upis. Nakon toga, roditelji/učenici na upisi.hr trebaju preuzeti te pomoću pisača otisnuti tzv. Upisnicu, dokument koji pravilno popunjen, uz svu ostalu dokumentaciju (liječničke potvrde, dokaz o ostvarenim pravima za dodatne bodove,...) moraju priložiti prilikom upisa u srednju školu.


Osnovna škola "Brajda" Rijeka