2017-08-28 10:47:01

Obavijest roditeljima u vezi upisa u produženi boravak

Prema Zaključku Gradonačelnika Grada Rijeka od 27. lipnja 2017. godine, Osnovnoj školi Brajda je odobreno organiziranje 3 odgojno-obrazovne skupine učenika-polaznika Programa produženog boravka u školskoj 2017./2018. godini.

Zbog velikog interesa roditelja za uključivanjem učenika u Program produženog boravka, a u skladu s Odlukom o provođenju produženog boravka i cjelodnevnog odgojno-obrazovnog rada u osnovnim školama Grada Rijeke (objavljeno u Službenim novinama PGŽ, broj 26/08, 40/09 i 29/10), roditelji su dužni školi podnijeti zahtjev (bez obzira na ranije provedenu anketu i usmene predbilježbe) s podacima relevantnim za određivanje prednosti pri upisu u produženi boravak.  

U tu svrhu na mrežnim stranicama OŠ Brajda naći ćete obrazac pod nazivom Zahtjev za uključivanjem učenika u PB  koji je ove godine potrebno dostaviti u terminu od 29. kolovoza do 3. rujna 2017. godine, osobno u tajništvo škole radnim danom od 8 do 14 sati ili e-mailom skenirano na adresu:
osbrajda@os-brajda-ri.skole.hr

Za učenike 1. razreda iznimno će se prijave primati do 5. rujna 2017. godine.

U ponedjeljak, 4. rujna 2017. godine. tijekom dana bit će objavljena prva (nepotpuna) Lista prihvaćenih prijava – na glavnim ulaznim vratima škole i na mrežnim stranicama škole. Ovi učenici mogu se po potrebi već od utorka 5. rujna 2017. godine. uključiti u PB.

Tijekom tjedna, nakon završetka prijava i učenika 1. razreda, bit će donijeta konačna odluka vezana uz formiranje skupina obzirom na uzrast i ukupan broj uključenih učenika. U skladu s tim Lista će biti kompletirana i objavljena najkasnije u četvrtak, 7. rujna 2017. godine.

Od 11. rujna 2017. godine započet će se s redovnim programom rada PB u sve tri skupine.

Tijekom rujna roditelji djece uključene u PB dužni su pribaviti potrebnu dokumentaciju (prema Obavijesti Grada Rijeke) i potpisati ugovor sa školom kojim se reguliraju međusobna prava i obveze. O terminu kada će biti organizirano cjelodnevno dežurstvo u računovodstvu škole za zaprimanje dokumentacije i potpisivanje ugovora, roditelji će biti obaviješteni naknadno.

Uprava škole


Osnovna škola "Brajda" Rijeka