2017-12-11 08:16:00

Priznanje našem Školskom sportskom društvu

U OŠ Brajda tijekom školske godine organiziraju se sportska natjecanja na gradskim i županijskim razinama, a možemo se pohvaliti i sportskim rezultatima naših učenika. Naši su sportaši tradicionalno među boljim sportašima  u gradu, županiji i u državi. Za izvrsna sportska postignuća i odlične rezultate dobili smo priznanja i zahvale.

Priznanje je dobilo Školsko sportsko društvo OŠ Brajda za drugo po uspješnosti školsko društvo temeljim sportskih postignula ostvarenim na gradskim, županijskim i državnim prvenstvima u školskoj godini 2016./2017.

Priznanje je dobila voditeljica Školskog sportskog društva OŠ Brajda Ljiljana Turina-Bujanović za osvojeno 1. mjesto u gimnastici – dječaci,  za osvojeno 1. mjesto u gimnastici – djevojčice na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava osnovnih škola Republike Hrvatske u školskoj godini 2016./2017.

Zahvalnicu je dobila Osnovna škola Brajda za izvrsnu sportski suradnju na organizaciji i provedbu Županijskih prvenstava školskih sportskih društava osnovnih i srednjih škola Primorsko-goranske županije u školskoj godini 2016./2017.

Ponosni smo i čestitamo našim sportašima i  njihovoj voditeljici!


Osnovna škola "Brajda" Rijeka